miért nincs videója ? - mi megkérdeztük!

Miért nincs videója még mindig a magyar cégek több mint 90%-ának?

miért nincs videója ? - mi megkérdeztük!Miért nincs videója még mindig a magyar cégek több mint 90%-ának? Már a magyarországi marketing guruk is több éve beszélnek a videó előnyeiről, mégis nagyon kevés videót találni a magyar honlapokon. Nekünk is szöget ütött ez a fejünkbe, ezért megkérdeztük a nagyérdeműt, mi ennek az oka. A felmérés eredményeit most Te is láthatod!

Amellett, hogy összegyűjtöttük, miért érdemes videót használni, és mi az a 10 érv, ami a videó mellett szól, elindítottunk egy felmérést is a magyar cégek között.

 

Miért nincs videója még mindig a magyar cégek több mint 90%-ának?

Ha egyetlen mondatba kell összetömöríteni a választ, akkor azért, mert a videó készítés technikailag túl macerás, túl drága és túl sok időt igényel.

Mit jelent ez? Lássuk a számokat!

 

85% = „Elakadnék a technikai megvalósításnál”

miért nincs videója - "elakadok a technikai megvalósításnál"Ez a legnagyobb probléma! A többségnél hiányzik a technikai háttér: nem jó a hang minősége (ezt igen nehéz is beállítani) nem jók a fények, nincsenek meg az eszközök a vágáshoz sem, stb.

 

65% = „Lámpalázas vagyok, nem vagyok kamera elé való”

miért nincs videója ? - lámpalázA többség nem áll kamera elé, nem akar nyilvánosan szerepelni, beszélni. Nem vállalják a szerepléssel járó kockázatokat, utólagos kritikákat, imázs vesztést.

 

22% = „Nem tudnék megfizetni egy videót a cégemről/termékemről”

miért nincs videója még mindig a magyar cégek több mint 90%-ának? - "túl drága, nem engedhetem meg magamnak"Túl sok pénzbe és időbe kerül elkészíteni akár egy videót is, nem még egy teljes videó-sorozatot. Nagyon drágák a jó eszközök, mint kamerák, világosítás, szoftverek, mikrofonok, a profi szakemberekről nem is szólva!

 

35% = „Elakadnék a szövegírásnál”

miért nincs videója még mindig a magyar cégek többségének ? - "elakadok a szövegírásnál"A cégek 1/3-ának fogalma sincs, miről szóljon a videó; nem könnyű jó videós forgatókönyvet írni. Sokszor még az is nehezükre esik, hogy a készülő videó fő üzenetét megfogalmazzák!

 

67% = „Elakadnék a videó népszerűsítésénél, hogy sokan lássák”

miért nincs videója a magyar cégek többségének? - "nem tudom, hogyan kell egy videót népszerűsíteni"Még ha van is videó, annak népszerűsítését homály fedi: milyen internetes felületeken jelenjen meg a videó, hogyan kell kulcsszavakra optimalizálni, hogyan lehet maximalizálni a videó hatását, stb.

 

Te is ezekkel a mumusokkal küzdesz? Vágd át a gordiuszi csomót, és rendelj magadnak egy Reklám Rajzfilmet, ami megragadja a látogatód figyelmét, amit garantáltan végignéznek, és amiben azonnali cselekvésre szólíthatod fel őket!

 

Saját reklám rajzfilm videód megrendeléséhez katt ide>>

 

Tudtad? Most meg is nyerheted a saját Reklám Rajzfilm Videódat! Csak töltsd ki kérdőívünket, és nyerj magadnak egy videót!

kinek ajánlott a reklám rajzfilm videó? - nézd meg a videót
Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.