mi az optimális online helyzet egy sikeres cég számára?

Mi az optimális online helyzet egy sikeres cég számára?

mi az optimális online helyzet egy sikeres cég számára?Mi az optimális online helyzet egy sikeres cég számára? A mai felgyorsult internetes világban joggal tehetjük fel ezt a kérdést. Elég egy weboldal, vagy legyen facebook oldalam is? Hány naponta küldjek hírleveleket, és azok miről szóljanak? És hol a helye mindebben a videónak, a videó marketingnek?

Mi az optimális online helyzet egy sikeres cég számára?

Erre a kérdésre kerestük a választ, és azokat táblázatba foglaltuk Neked a minimum verziótól haladva az egyre profibb szintek felé. A jobb oszlopot szabadon hagytuk, hogy kiértékelhesd a saját helyzeted, és megtehesd a szükséges lépéseket!

Optimális online helyzet egy sikeres cég számára A Te jelenlegi webes állapotod
1. Van egy blogja, melyen rendszeresen jelenik meg új és hasznos tartalom.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
2. Rendelkezik egy jól kulcsszavazott, kereső optimalizált weboldallal és/vagy webáruházzal, ami felhasználóbarát, azaz az oldalra látogató érdeklődő, vásárló könnyen tájékozódik, sokáig marad az oldalon, mert az jól végig vezeti a folyamatokon, és azokra a kérdésekre ad egyszerű, érthető választ, amelyek a látogatók fejében megfogalmazódnak.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
3. Letölthető anyagot/tanulmányt ad feliratkozásért cserébe.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
4. Feliratkozóknak/vevőknek hírlevél sorozatot küld.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
5. Van facebook oldala, megjelenik más közösségi oldalakon is.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
6. Van saját Youtube csatornája, ahová rendszeresen tölt fel rövid, informatív videókat.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?
7. Rendelkezik minimum 15-20 videóval, így a Youtube-on a videója melletti jobb oldalsávban a saját videói jelennek meg, így kiüti a konkurenciát, és magának épít szakértői státust.  Mi az optimális online helyzet? - A Te céged hogy áll?

 

Szinte minden pont rendben van nálad, csak a videókkal maradtál le? Rendelj magadnak egy Reklám Rajzfilmet, ami megragadja a látogatód figyelmét, amit garantáltan végignéznek, és amiben azonnali cselekvésre szólíthatod fel őket!

 

Saját reklám rajzfilm videód megrendeléséhez katt ide>>

 

Tudtad? Most meg is nyerheted a saját Reklám Rajzfilm Videódat! Csak töltsd ki kérdőívünket, és nyerj magadnak egy videót!

kinek ajánlott a reklám rajzfilm videó? - nézd meg a videót
Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.