Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WP_PerfectAudience has a deprecated constructor in /home/targettarget/public_html/REKLAM-RAJZFILM-VIDEO.COM/wp-content/plugins/perfect-audience-retargeting/wp-perfectaudience.php on line 11
Videó Narráció - Szinkronhang - Reklámhang - Narrátor - Reklám Rajzfilm Videó

Videó Narráció – Szinkronhang – Reklámhang – Narrátor

VIDEÓ NARRÁCIÓ

 Videóidat kérd szinkronhanggal!

Így azok még figyelemfelkeltőbbek, hisz üzeneted nem csupán írásban, de szóban is közlésre kerül. A videó narráció – vagy másképp szinkronhang, reklámhang, videó narrátorral –  azt jelenti, hogy az animációs videóban megjelenített írott szöveget egy női vagy férfi hang el is mondja. Ez a szöveg lehet az írott verzióval teljesen megegyező vagy kisebb-nagyobb mértékben eltérő.

 

A Videó narráció ára 2 dologtól függ:

  1. a szöveg hossza,
  2. a kiszemelt hangszínész, narrátor díja

 

Kérj Tőlünk árajánlatot a szinkronra!

reklamrajzfilm@gmail.com

 

Videó Narráció – Szinkronhang – Reklámhang – Narrátor

Animációs videóidat minden esetben aláfestő zenével készítjük el. Ezt a zenét választhatod Te magad, vagy rábízhatod a Reklám Rajzfilm Videó zenei csapatára.

Videóidat kérheted szinkronhanggal, így azok még figyelemfelkeltőbbek, hisz üzeneted nem csupán írásban, de szóban is közlésre kerül. A videó narráció – vagy másképp szinkronhang, reklámhang, videó narrátorral –  azt jelenti, hogy az animációs videóban megjelenített írott szöveget egy női vagy férfi hang el is mondja. Ez a szöveg lehet az írott verzióval teljesen megegyező vagy kisebb-nagyobb mértékben eltérő.

A Videó narráció ára 2 dologtól függ:

1. a szöveg hossza,

2. a kiszemelt hangszínész, narrátor díja

Kérj Tőlünk árajánlatot a szinkronra!
Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/targettarget/public_html/REKLAM-RAJZFILM-VIDEO.COM/wp-includes/functions.php on line 4212