-38%

Videó BOMBA Sorozat – Animációs videó sorozat készítés

150,000Ft Forint

Videó BOMBA Animációs videó sorozat készítés

= 10 darab, 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben

A Videó BOMBA a Te csomagod, ha:

– hatásos csapást akarsz mérni a konkurenciádra
– több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és
– magadhoz akarod láncolni a vevőidet 

– és akarsz +2 ingyen videót!

  • Üzleti videó - Profi üzleti videó - START video

Kapcsolat

Miért remek ajánlat a Videó Bomba sorozat csomag?

Ez egy nagyon gyors és hatásos csapás a profi megjelenésedhez.

Egyből kialakul egy teljes arculat. Tegnap még nem volt, ma pedig varázsütésre elkészült sorozatod van és fel van töltve, be van kulcsszavazva, mindenkit megelőzve a piacodon.

Nem kell vacakolni időrabló technikai részletekkel, nem kell kitalálni a történetet, nem kell vacakolni szinte semmivel. Végre szabadon fantáziálhatsz arról, mit tennél bele pár videóba és milyen klassz lenne, ha neked lenne egy animációs videósorozatod, és ezzel megelőznél másokat.

Tudod, hogy kellene, de eddig valahogy sehogy nem jött ki rá a lépés! Most, hogy ránk találtál, már ne keress mentségeket tovább. 

Sok mondanivaló van egy webáruház, vagy weboldal kapcsán.

Egyik cikkünkben adunk ötleteket animációs videó sorozat készítésre. Néhányat itt is felsorolunk, csak hogy itt is meglegyen és ne kelljen lapozni:

Sokat kérdeznek egy termékről? Állandóan ugyanazokat a kérdéseket teszik fel? Meg kell válaszolni videóban.

Van olyan termék, amit jó lenne több nyelven is futtatni? Mi akár 10-12 nyelven is dolgozunk. Egyik megrendelőnk részére 12 nyelven sikeres az animációs videósorozat készítés.

További pozitív ok, hogy az internetes keresőkben több videót, több kulcsszóra lehet optimalizálni. Ez azt jelenti, hogy kitágulnak a határok.

Lehet, hogy csak a 3-4 videó Animációs videó elkészülte után alakul ki a teljes mondanivaló, az igazán ütős üzenet. Sokkal jobb a mi általunk készített animációs videókkal próbálkozni kevesebb, mint 15.000 forint/videó áron, mint ennek többszörösébe kerülő, hagyományos, drága reklámvideóval. Ott megtalálni a teljesen jó formát és üzenetet és próbálkozni, igen megterheli a cég zsebét.

Hamar összejön egy Animációs videósorozat készítés!

2-3 termék videó, 2-3 akciós videó, 2-3 márkaépítő céges videó. Vagy 2-3 videó több nyelven. Esetleg ugyanaz a pár videó, de külön lányos és külön fiús nézőknek… Meglátod, még a végén kevés is lesz az a 10 videó!

Amennyiben most megrendeled a 10-es Videó BOMBA sorozat csomagot, úgy 12 videót kapsz!

 

 

 

Star Brands Parfüm Kft. – Póczos Andor, Értékesítési Vezető

Miért pont a Reklám Rajzfilm?

Szerettem volna valami érdekes, figyelem felkeltő, trendy promóciót parfümjeinknek! Nagyon fontosnak tartom az online marketinget, kipróbáltam sok dolgot és kifizettem sok számlát. A hatékonyság ritkán hozta be a befektetést. A Reklám Rajzfilm viszont elérhető áraival, akciós csomagjaival nem okozott csalódást, sőt nagyon sikeres nézettséget hozott termékeinknek.

Ha szeretnél egy impulzív, hatékony figyelemfelhívást vállalkozásod számára akkor Náluk jó helyen vagy!”

 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

“A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.”

 

 

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.