-33%

HETI HÍRMONDÓ x12 VIDEÓ – Animációs videó sorozat

160,000Ft Forint

HETI HÍRMONDÓ x12 Videó

= 12 darab, egyenként 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben, hogy 3 hónapig minden héten kommunikálhass vevőiddel.

HETI HÍRMONDÓ x12 VIDEÓ – Animációs videó sorozat a Te csomagod, ha:

– 1/4 éven keresztül, minden héten közvetíteni akarsz egy üzenetet célközönséged felé

– több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és

– magadhoz akarod láncolni a vevőidet

Kapcsolat

HETI HÍRMONDÓ x12 VIDEÓ – Animációs videó sorozat

  • Minden héten van egy ötleted?
  • Jó lenne az ötleteket összeszedni és akciókat indítani?
  • Szeretnéd tesztelni a hirdetéseidet?
  • Hetente vannak hírleveleid? Van egy komplett hírlevél sorozatod?

Ez a Te megoldásod!

A videók nem egyszerre készülnek, hanem hetente egymás után. Így van idő gondolkodni, kialakítani egy elképzelést, mire vége van a sorozatnak egy negyed év is eltelik, és közben meg tudjuk beszélni az eredményeket. Láthatóan ez nem csak egy pár videó, hanem ezzel együtt jár a közös együtt gondolkodásunk, elemzésünk is.

A Videó bomba animációs videó sorozatnál lehet, hogy csak 2 videó készül hat nyelven. Ott egy gyors, bombaszerű megjelenés jön létre.

A heti hírmondó x12 animációs videó sorozat inkább egy közös munka. Az egyik előnye a gyorsaság, a másik előnye az idő és konzultáció amit beleteszünk.

 

 

 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

“A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.”

 

 

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.