Videó sztár - Palacsinta Patrik

Animációs videó a híradóban méghozzá, Reklám Rajzfilm Videó!

híradó reklám rajzfilm videó - Nincs híradó Reklám Rajzfilm Videó nélkülNincs híradó Reklám Rajzfilm Videó nélkül! Már a  média is felfigyelt ránk. A 8 éves miskolci PalacsintaHáz Éttermet népszerűsítő videónk bekerült a híradóba!

A miskolci PalacsintaHáz Étterem tegnap ünnepelte fennállásának nyolcadik évfordulóját. A zártkörű sajtótájékoztatón került bemutatásra legújabb reklám rajzfilm videónk, ami az étterem méltán híres Zeusz palacsintáját népszerűsíti.

Ebből a videóból néhány képkocka a híradó összefoglalójába is bekerült:

híradó reklám rajzfilm videó - Palacsinta Patrik a Híradóban

Izgatottan vártuk mi is, milyen lesz a fogadtatása a PalacsintaUtazások első videójának, ami egyenesen Görögországba repíti a nézőt. Alig tudtuk kivárni Oszlánczi Rékának, az étterem vezetőjének e-mailes visszajelzését a hírekkel! Íme…

“…A születésnap csodásan sikerült: 14:00-kor volt egy sajtótájékoztató, amikor a sajtónak bemutattuk a Creppy PalacsintaHázat, átadtuk legújabb éttermi részlegünket, majd a budapesti terjeszkedést is bejelentettük. (…) És a nagy meglepi volt a video. Szájtátva nézték, nagyon tetszett mindenkinek, követelik a 2. részt… :))) Nagyon szépen köszönöm Nektek!”

híradó reklám rajzfilm videó - prezentáció videóval
Most megy a videónk!

De ezzel még nem volt vége az e-mailnek! Réka így folytatta:

“…Igazi sikertörténet elején állunk! Úgy gondoltam havonta készítetek számunkra egy mesét! Mit szóltok?

Még egyszer köszönöm, úgy érzem, igazán jó csapatra leltem!”

Üdv,

Oszlánczi Réka

étterem vezető

Creppy – PalacsintaHáz Étterem

Hogy mit szólunk hozzá? Állunk elébe! Nagy-nagy örömmel filmesítjük meg a PalacsinatUtazások egyes állomásait, és járulunk hozzá az étterem sikeréhez.

Meggyőződésünk ugyanis – és a tapasztalataink is ezt igazolják -, hogy egy 10-15 kisfilmből álló sorozattal IGAZI VIDEÓ BOMBA hatást lehet elérni az online marketingben.

Nézd meg a PalacsintaUtazások  első részét:

Ám Réka levelének egy részét még nem fedtük fel előtted. Csak kattints a linkre, olvass tovább és megtudod, mi volt a csattanó!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.