Prezentáció készítés reklám rajzfilmmel

igy is feldobhatod a prezentáciodatPrezentáció készítés – A legtöbb embernek sok fejtörést okoz, ha prezentálnia kell. A készülés sokszor csak növeli a stresszt, és az előadástól való félelmet. Mitől lesz emlékezetes az üzenet?

 

Sokunknak mumus a prezentáció készítés, a közönség előtt történő prezentáció. A lámpalázat pedig nem oldja az unott, érdektelen, vagy összezavarodott közönség.

Ma már remek programok léteznek arra, hogy egy kis energia befektetésével érdekesebbé tedd a prezentációdat. PowerPoint, Google Presentation, KeyNote, Prezi és számos más prezentációkészítő program áll rendelkezésedre, hogy látványos legyen a bemutatód.

prezentáció készítés - így is feldobhatod a prezentációdat

Így is feldobhatod a prezentációdat, de ha nem vagy akrobata, próbálkozz inkább egy reklám rajzfilm videóval. A hatás nem marad el!

Mitől lesz emlékezetes az üzeneted? 6 tényező a sikeres prezentáció érdekében:

1. Egyszerűség

Ez egy régi, de jól bevált dolog. Fogalmazz minél egyszerűbben. Mellőzd a felesleges szakszavakat, idegen kifejezéseket. Amennyiben mindenképp ragaszkodsz használatukhoz, tisztázd le jelentésüket a közönséged számára. Amennyiben egy 8-10 éves gyerek is megérti mondandódat, kiléphetsz hallgatóságod elé.

2. Váratlanság

Alkalmazz néhány meglepő fogást, képet, animációt, amire a közönséged biztosan nem számít. A prezentáció készítés során építsd fel úgy az üzenetet, hogy a csúcsponton “robbanjon a bomba”.

3. Konkrét fogalmazás

Egyszerűen mondd azt, amit üzenni akarsz a hallgatóságodnak. Ne feledd! Nekik kell majd ezt az üzenetet továbbadni kollégáiknak, ismerőseiknek…

4. Hitelesség

Prezentáció készítés során legyen hármas vezérelved a TÉNYEK – SZÁMOK – ADATOK (szemben a puszta véleménnyel, szóbeszéddel). Ezek támasztják alá az előadó, a téma, vagy a cég hitelességét.

5. Érzelmek megmozdítása

Nincs titok, így működnek a reklámok is! Amikor egy reklám hatására megveszel valamit, ott sikerült a reklámnak eltalálni nálad egy érzelmet . Lehet az irigység, harag, vágy, jókedv… Legyen a Te célod is az, hogy megmozdítsd a közönséget, főként ha már sokadik előadó vagy a sorban. Nevettesd meg, hökkentsd meg őket, tegyél valamit, ami kizökkenti őket.

6. Történet

Ez a pont talán gyermekkorunk meséinek maradványa. Sokkal jobban megjegyzünk adatokat, neveket, számokat, ha azok egy történet részei.

 prezentáció készítés reklám rajzfilmmel - tovább

Ez mind együtt van a reklám rajzfilm videóban. Egyszerű rajzok, a meglepetés és a képek ereje, jól megfogható, felidézhető üzenet, mindez érzelmekre ható történetbe csomagolva. Nézz meg erre egy példát!

nezze-meg-a-videot

Itt megnézheted a többi referenciafilmet is! >>

Itt tudod megrendelni a saját reklám rajzfilm videódat >>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.