Látogatottság növelés weboldalra animációs videóval

látogatottság növelésLátogatottság növelés videóval – A reklám rajzfilm videó olcsó, hatékony és nagyon szeretni való látogató növelő eszköz. Nem vagy híres celeb? Nincs tökéletes megjelenésed? Azért még lehet professzionális videód, amiben elmondasz mindent, amit fontos tudni rólad, cégedről, termékedről vagy szolgáltatásodról >>

Látogatottság növelés videóval – 7 érv, ami miatt érdemes a reklám rajzfilmet választanod és kipróbálnod.

1. A Youtube-on sokkal hamarabb az első oldalra juthatsz egy videóval, mint a Google-ban egy új cikk megírásával, mert a Youtube-nak saját kereső motorja van. Ma a második (egyes mérések szerint az első!) leggyakrabban használt keresőmotor.

2. Ha nem tudod legyőzni a konkurenciádat a Google keresőben, a Youtube-on még sikerülhet egy frappáns reklám rajzfilm videó egyszerű feltöltésével, amit itt megrendelhetsz >>

3.  Általában egy cikket megírni sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint egy videót profi módon elkészíteni. Velünk azonban nincs kockázat. Akár hetente új videód lehet, és azokat ezer célra használhatod: családi üdvözlet, esküvői buli, céges üdvözlés, videó email, prezentáció konferencián, belső képzés, értékesítési prezentációk…

4. Ma már, ha nincs profi videód, nem nagyon tudod megnyerni a versenyt. A nézők viszont már unják (sőt, gyakran utálják) a reklámokat. Egy animáció-reklámot azonban végignéznek, mert érdekes és nem hagyományos. Ez nem reklám, hanem egy reklám rajzfilm videó.

5. Minden reklám rajzfilm videód egy kicsit vírusmarketing vagy azzá válhat. Egy normál videóval nagyon nehéz elérni, futótűzként terjedjen a neten, mert az olyan szokványos reklám videó készítés, és az embereket kevésbé tüzeli fel.

látogatottság növelés - látogatónövelés videóval

6. Bonyolult dolgokat nem könnyű egy 1-5 perces videóban elmondani. Egy reklám rajzfilm videóban azonban teljes vázlatot adhatsz, amit megértenek, könnyebben elfogadnak és megjegyeznek.

7. Amit az ember olvas, azt állítólag csak 30%-ban jegyzi meg. Amit hall, ott ez akár 50%-ra is felmehet. De ha látja és hallja is, akkor akár 70% megragad az elméjében, és emlékszik rá később is.

A reklám rajzfilm videó már sok helyen bizonyított.

látogatottság növelés - nézd meg a videót

Itt megnézheted a többi referenciafilmet is! >>

Itt tudod megrendelni a saját reklám rajzfilm videódat >>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.