Mire jó a videó?

Miért jó a videó online marketinghez? Videó KISOKOS 2. rész

Miért jó a videó? Jobb helyezés videóval a Google-banMiért jó a videó? Álljon itt még 10 érv a videó használata mellett! VIDEÓ KISOKOS – 2. rész: Miért használj videót?

VIDEÓ KISOKOS – 2 . rész: Miért használj videót? Miért jó a videó?

A Videó Kisokos 1. részében már összegyűjtöttünk 12 érvet a mellett, hogy miért érdemes videót használni. Álljon itt még 10 megdönthetetlen tény a videó használat mellett.

 1.  Miért jó a videó? Mert a videót a modern kommunikáció eszközének tekinti a piac. Egy jól elkészített videó növeli a cég imázsát.
 2. Mert egy olyan weboldalon, ahol van videó, a látogatók több időt töltenek, így több esélyed van az üzeneted kommunikálására, és növekszik a konverzió is (látogatóból feliratkozó/vásárló).
 3. Mert ma szívesebben osztunk meg egy frappáns, nem túl hosszú videót, mint egy cikket. A videó a vírusmarketing egyik leghatékonyabb eszköze!
 4. Mert egy jó videó a hét minden napján 24 órában dolgozik Neked/helyetted.
 5. Mert egy videó javíthatja a pozíciódat a Google és a Youtube találati listában, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz megtalálni a honlapodat.
 6. Mert könnyen készülhet egy 5, 10, vagy akár 15 részből álló videó sorozat, amely segíti teljes koncepciók és egész termékpaletták bemutatását, a vásárlók kiokosítását, stb.
  Miért jó a videó?

  Miért  jó a videó? – Egy videó sorozattal “bombát” robbanthatsz a piacodon

 7. Mert a videódat rengeteg helyen használhatod: kiteheted a honlapodra vagy a webshopodba, facebook-ra, Youtube-ra, kivetítheted a várótermedben, éttermedben, használhatod kiállításokon, előadáson, belső és külsős képzéseken, vagy segítségével felhívhatod magadra a média figyelmét.
 8. Mert egy videó üzenet sokkal nagyobb hitelességet sugároz, mint ugyanaz az információ írásban!
 9. Mert a videó nem hiányozhat céged marketing eszközei közül, hisz remekül kiegészíti a nyomtatott reklámanyagaid.
 10. Mert a különleges effektusok – például rajzos elemek – sokkal szórakoztatóbbá teszik a videót, így azt a közönség már várja, szívesen megnézi, és ami nem elhanyagolható, hogy a videó üzenetét meg is jegyzi!

Ennyi érv már téged is meggyőzött? Rajta, rendelj magadnak egy Reklám Rajzfilmet, ami megragadja a látogatód figyelmét, amit garantáltan végignéznek, és amiben azonnali cselekvésre szólíthatod fel őket!

Saját reklám rajzfilm videód megrendeléséhez katt ide>>

Most meg is nyerheted a saját Reklám Rajzfilm Videódat! Csak töltsd ki kérdőívünket, és nyerj magadnak egy videót!

kinek ajánlott a reklám rajzfilm videó? - nézd meg a videót
Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Az oldalunkon a latogatói élmény érdekeben cookie-kat használunk.