Akció!
Animációs videó sorozat készítés

Videó BOMBA Sorozat – Animációs videó sorozat készítés

240,000Ft 150,000Ft

Videó BOMBA Animációs videó sorozat készítés

= 10 darab, 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben

A Videó BOMBA a Te csomagod, ha:

- hatásos csapást akarsz mérni a konkurenciádra
– több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és
– magadhoz akarod láncolni a vevőidet 

- és akarsz +2 ingyen videót!

  • Üzleti videó - Profi üzleti videó - START video

Kapcsolat

Termékleírás

Miért remek ajánlat a Videó Bomba sorozat csomag?

Ez egy nagyon gyors és hatásos csapás a profi megjelenésedhez.

Egyből kialakul egy teljes arculat, tegnap még nem volt ma pedig varázsütésre elkészült sorozatod van és fel van töltve, be van kulcsszavazva, mindenkit megelőzve a piacodon.

Nem kell vacakolni időrabló technikai részletekkel, nem kell kitalálni a történetet, nem kell vacakolni szinte semmivel. Végre szabadon fantáziálhatsz, mit tennél bele pár videóba és milyen klassz lenne, ha neked lenne egy animációs videó sorozatod és ezzel megelőznél másokat.

Tudod, hogy kellene, de eddig valahogy sehogy nem jött ki rá a lépés! Most, hogy ránk találtál, már ne keress mentségeket tovább. 

Sok mondani való van egy webáruház, vagy weboldal kapcsán:

Egyik cikkünkben adunk ötleteket Animációs videó sorozat készítésre, de csak, hogy itt is meglegyen és ne kelljen lapozni:

Sokat kérdeznek egy termékről?Állandóan ugyanazokat a kérdéseket teszik fel? Meg kell válaszolni videóban?

Van olyan termék, amit jó lenne több nyelven is futtatni? Mi akár 10-12 nyelven is dolgozunk. Egyik megrendelőnk részére 12 nyelven sikeres az Animációs videó sorozat készítés

További pozitív ok az internetes keresőkben több videót több kulcsszóra lehet optimalizálni ez azt jelenti, hogy kitágúlnak a határok.

Lehet, hogy csak a 3-4 videó Animációs videó elkészülte után alakúl ki a teljes mondanivaló, az igazán ütős üzenet. Sokkal jobb a mi álltalunk készített animációs videókkal próbálkozni kevesebb, mint 15.000 forint/videó áron, mint ennek többszörösébe kerülő hagyományos drága reklámvideóval. Ott megtalálni a teljesen jó formát és üzenetet és próbálkozni, igen megterheli a cég zsebét.

 

Hamar összejön egy Animációs videó sorozat készítés:

2-3 termék videó, 2-3 akciós videó, 2-3 márkaépítő céges videó. Vagy 2-3 videó több nyelven. Esetleg ugyanaz a pár videó, de külön lányos és külön fiús nézőknek…

Amennyiben most megrendeled a 10-es Videó BOMBA Sorozat csomagot, úgy 12 videót kapsz és lehet tárgyalni a részletfizetésről is.

 

 

 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

 

 

Summary
product image
Vélemény
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Reklam-Rajzfilm-Video.com
Termék neve
Videó Bomba Sorozat - Animációs videó sorozat készítés
Ár:
HUF 150 000
A termék rendelhető
Available in Stock

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.