Akció!

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

5,000Ft 0Ft

Mielőtt Ön bármit fizetne, lehetősége van egy személyes konzultációra, hogy pontosabban tudjuk, mit várhatunk egymástól. Megbeszéljük pontosan mit szeretne, és mi áll már rendelkezésre. Mi pedig tanácsot adunk a sikeres megjelenéshez.

Lehetne bonyolítani is a SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT ÉS FELMÉRÉST, de ígérjük, hogy nem fogjuk. Semmilyen szakzsargonnal nem fárasztjuk.

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

– Elérhetőségek:

 

Amennyiben telefon szeretne egyeztetni, úgy azt e-mailben előre egyeztetjük.

 

 

Leírás

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

Szabó Kandalló – Szabóné Virág Edit ügyvezető

“Kb. 3 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy készítek egy jó bemutatkozó videót. Gyorsan rájöttem, hogy nem vagyok forgatókönyvíró, gyártásvezető, rendező, operatőr. Azóta kerestem, aki elkészítené a mi filmünket. Volt néhány próbálkozás, de mindig balul sült el a dolog. Néhány napja este a Facebook-on láttam a „Videó, ami elad” hirdetését. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. Azonnal írtam egy e-mailt, másnap visszahívtak. Megbeszéltük a részleteket, kedvesek voltak, nagyon sokat segítettek, sok jó ötletük volt. Képeket és a szöveges anyagot küldtem e-mail-ben. Két nap múlva az első film már kész volt. Levették a gondot a vállamról. Film – filmek kipipálva. Szívesen ajánlom őket.” – Szabóné Virág Edit Szabó kandalló ügyvezetője

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.