Akció!
start-video-sprin-promo600

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

5,000Ft Ingyenes!

 

Mielőtt Őn bármit fizetne lehetősége van egy személyes konzultációra, hogy pontosabban tudjuk mit várhatunk egymástól. Megbeszéljük pontosan mit szeretne és mi áll már rendelkezésre. Mi pedig tanácsot adunk a sikeres megjelenéshez.

 

Lehetne SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉST is bonyolítani és megigérem, hogy nem fogjuk. Semmilyen szakzsargonnal nem fárasztjuk.

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS Elérhetőségek:

Email: reklamrajzfilm@gmail.com

SKype: video.ami.elad neven

FACEBOOK: https://www.facebook.com/video.ami.elad/

Mennyiben telefon szeretne úgy azt levélben egyeztetjük.

 

 

Kapcsolat

Termékleírás

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

Szabó Kandalló – Szabóné Virág Edit ügyvezető

“Kb. 3 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy készítek egy jó bemutatkozó videót. Gyorsan rájöttem, hogy nem vagyok forgatókönyvíró, gyártásvezető, rendező, operatőr. Azóta kerestem, aki elkészítené a mi filmünket. Volt néhány próbálkozás, de mindig balul sült el a dolog. Néhány napja este a Facebook-on láttam a „Video ami elad” hirdetését. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. Azonnal írtam egy e-mailt, másnap visszahívtak. Megbeszéltük a részleteket, kedvesek voltak, nagyon sokat segítettek, sok jó ötletük volt. Képeket és a szöveges anyagot küldtem e-mail-ben. Két nap múlva az első film már kész volt. Levették a gondot a vállamról. Film – filmek kipipálva. Szívesen ajánlom őket.” – Szabóné Virág Edit Szabó kandalló ügyvezetője

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.