Akció!
26-weekly-news_600-600-228×228

HETI HÍRMONDÓ x26 VIDEÓ – Animációs videó sorozat fél évre

480,000Ft 300,000Ft

HETI HÍRMONDÓ x26 Videó

= 26 darab, egyenként 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben, hogy 6 hónapig minden héten kommunikálhass vevőiddel.

 

HETI HÍRMONDÓ x26 VIDEÓ – Animációs videó sorozat fél évre

A Te csomagod, ha:

- Fél éven keresztül, minden héten közvetíteni akarsz egy üzenetet célközönséged felé

- több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és

- magadhoz akarod láncolni a vevőidet

- Nagyon kedvező áron akarsz profi videókat készíteni

Kapcsolat

Termékleírás

HETI HÍRMONDÓ x26 VIDEÓ – Animációs videó sorozat fél évre

Minden héten van egy ötleted? Jó lenne az ötleteket összeszedni és akciókat indítani?

Szeretnéd tesztelni a hírdetéseidet?

 Hetene vannak hírleveleid? Van egy komplett hírlevél sorozatod?

A videók nem egyszerre készülnek, hanem hetente egymás után: Így van idő gondolkodni, kialakítani egy elképzelést, mire vége van a sorozatnak egy fél év is eltellik és így közben meg tudjuk beszélni az eredményeket. Láthatóan ez nem csak egy pár videó, hanem ezzel együtt jár a mi és a te együtt gondolkodásunk, ellemzésünk is.

Egy fél évig tele leszel remek videókkal! Ötletekkel, és jelen leszel minden fontosabb videó megosztó oldalon. Youtube, Facebook, semmi nem akadály…

Segítünk neked, fogjuk a kezed. Személyesen elemezzük, a lehetőségeket.

Nem csak annyit kapsz, hogy neked kell mindent kitalálni és érteni hozzá, hogy mikor, mit, és hogyan? Mind súlyos kérdések egy egyesével is…

Amennyiben szívesen választanád ezt a csomagot, úgy természetesen itt is kaphatsz fizetési könnyítéseket és részletfizetést. 

 

A Videó bomba animációs videó sorozatnál lehet hogy csak 2 videó készül hat nyelven. Ott egy gyors bombaszerű megjelenés jön létre.

A heti hírmondó x26 animációs videó sorozat inkább egy közös munka. Az egyik előnye a gyorsaság a másik előnye az idő és konzultáció amit beleteszünk.

Persze a kedvezményes árat felhasználhatod arra is, hogy egyszerűen olcsóbban jutsz hozzá 26 profi animációs videóhoz különböző stilusban és méretben.

 

 

 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

 

 

Summary
product image
Vélemény
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Reklam-Rajzfilm-Video.com
Termék neve
HETI HÍRMONDÓ x26 VIDEÓ - Animációs videó sorozat fél évre
Ár:
HUF 300000
A termék rendelhető
Available in Stock

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.