Akció!
Animációs videó sorozat egy teljes évre

HETI HÍRMONDÓ x52 VIDEÓ – Animációs videó sorozat egy évre

960,000Ft 550,000Ft

HETI HÍRMONDÓ x52 Videó

= 52 darab, egyenként 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben, hogy 12 hónapig – azaz egy teljes évig – minden héten kommunikálhass vevőiddel.

- Szeretnél 10 darab animációs videó sorozatot 5 nyelven?

- Szeretnél márkát építeni? – Le szeretnéd lépni a konkurenciát?

 

HETI HÍRMONDÓ x52 VIDEÓ – Animációs videó sorozat egy évre

A Te csomagod, ha:

- Egy éven keresztül, minden héten közvetíteni akarsz egy üzenetet célközönséged felé

- több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és

- magadhoz akarod láncolni a vevőidet

- Nagyon kedvező áron akarsz profi videókat készíteni

- Mire vége van mindent láttál és kipróbáltál egész hátralévő marketinges pályafutásodra

- eladhatod másoknak a szolgáltatást drágábban…

Kapcsolat

Termékleírás

HETI HÍRMONDÓ x52 VIDEÓ – Animációs videó sorozat egy évre

Animációs videó sorozat egy évre. Minden héten van egy ötleted? Jó lenne az ötleteket összeszedni és akciókat indítani?

Szeretnéd tesztelni a hírdetéseidet?

 Hetene vannak hírleveleid? Van egy komplett hírlevél sorozatod? Márkát szeretnél építeni? Esetleg nem csak belföldön?

Lenne 10 videód 5 nyelven?

A videók nem egyszerre készülnek, hanem hetente egymás után: Így van idő gondolkodni, kialakítani egy elképzelést, mire vége van a sorozatnak egy év is eltellik és így közben meg tudjuk beszélni az eredményeket. Láthatóan ez nem csak egy pár videó, hanem ezzel együtt jár a mi és a te együtt gondolkodásunk, ellemzésünk is.

Egy évig tele leszel remek videókkal! Ötletekkel, és jelen leszel minden fontosabb videó megosztó oldalon. Youtube, Facebook, semmi nem akadály…

Segítünk neked, fogjuk a kezed. Személyesen elemezzük, a lehetőségeket.

Nem csak annyit kapsz, hogy neked kell mindent kitalálni és érteni hozzá, hogy mikor, mit, és hogyan? Mind súlyos kérdések egy egyesével is…

Amennyiben szívesen választanád ezt a csomagot, úgy természetesen itt is kaphatsz fizetési könnyítéseket és részletfizetést. 

 

Szabó Kandalló – Szabóné Virág Edit ügyvezető

“Kb. 3 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy készítek egy jó bemutatkozó videót. Gyorsan rájöttem, hogy nem vagyok forgatókönyvíró, gyártásvezető, rendező, operatőr. Azóta kerestem, aki elkészítené a mi filmünket. Volt néhány próbálkozás, de mindig balul sült el a dolog. Néhány napja este a Facebook-on láttam a „Video ami elad” hirdetését. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem. Azonnal írtam egy e-mailt, másnap visszahívtak. Megbeszéltük a részleteket, kedvesek voltak, nagyon sokat segítettek, sok jó ötletük volt. Képeket és a szöveges anyagot küldtem e-mail-ben. Két nap múlva az első film már kész volt. Levették a gondot a vállamról. Film – filmek kipipálva. Szívesen ajánlom őket.” – Szabóné Virág Edit Szabó kandalló ügyvezetője

 

 

A Videó bomba animációs videó sorozatnál lehet hogy csak 2 videó készül hat nyelven. Ott egy gyors bombaszerű megjelenés jön létre.

A heti hírmondó x52 animációs videó sorozat inkább egy közös munka. Az egyik előnye a gyorsaság a másik előnye az idő és konzultáció amit beleteszünk.

Persze a kedvezményes árat felhasználhatod arra is, hogy egyszerűen olcsóbban jutsz hozzá 52 profi animációs videóhoz különböző stilusban és méretben.

Eladhatod a videó szolgáltatást drágábban másoknak. Ezt a lehetőséget a kisebb csomagok nem tartalmazzák! Te lebeszéled, mi elkészítjük és átadjukm neked. Lehetsz videó marketinges!

 

 

 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

 

 

Summary
product image
Vélemény
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Reklam-Rajzfilm-Video.com
Termék neve
HETI HÍRMONDÓ x52 VIDEÓ - Animációs videó sorozat egy évre
Ár:
HUF 550000
A termék rendelhető
Available in Stock

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.