START VIDEÓ CSOMAG

1 darab 1-3 perces videó, zenével, HD minőségben. Bónusz: Adjuk a forgatókönyvet

Ára: 25.000 Forint

REVOLVER VIDEO CSOMAG

Havonta egy darab, 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben

Ára: 20.000 Forint

VIDEÓ BOMBA CSOMAG

10 darab, 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben

Ára: 150.000 Ft

KONZULTÁCIÓ ÉS FELMÉRÉS

Telefonon, SKYPE-on, egyeztetett időpontban, megbeszéljük mit szeretnél és neked mid van amiből dolgozni kell. Email: reklamrajzfilm@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/video.ami.elad/

Ára: 0 Forint

VIDEÓ MEGOSZTÁS Segítség

Az elkészült videódat feltöltjük 20 videómegosztó oldalra, hogy a csapból is a Te kisfilmed folyjon! Youtube, Facebook, Twitter, szinte semmi nem akadály

Ára: 10.000 Ft

 

 

BOMBA FELTÖLTÉS - 200 db videó

10 db elkészült videódat feltöltjük 20 videómegosztó oldalra, ez 200 darab videó feltöltése, ami neked dolgozik! Éjjel-nappal folyamatosan!

Ára: 30.000 Ft 

Segítünk a megfogalmazásban! A-Z-ig!

Mindent kitalálunk helyetted, Elkészítünk egy próba videót és azt már könnyebb "hangolni". Így mindíg látod mi történik. Végig személyesen figyelünk rád és az igényeidre.

Megnézem...

Egyedi Vizuális hatás!

Építheted a márkádat, az egységes képet a cégedről! Minden lényeges elem bekerül az általunk készített egyedi üzleti videókba, logók, weboldalak címei, egyedi akciók.

Érdekes számomra!

A leg- idő és pénztakarékosabb megoldás!

Nem kell szerepelni! A lehetőségek száma végtelen! A legtisztább minőségű, hang és kép! Mire egyeztetsz egy videóssal és kitalálod a forgatókönyvet, Mi már készen is vagyunk!

Kipróbálom!

YOUTUBE, Facebook, Twitter saját videós megjelenés gyorsan, a leggazdaságosabban és rád szabva!

Remek videók nagy számban, Youtube, Facebook, Twitter megjelenés cégek részére! Dobd fel a weboldalad videókkal, és ehhez be sem kell törni a bankba! Ha kéred, kitaláljuk, megvalósítjuk, feltöltjük a videót helyetted, és mérjük az eredményt. Ez mind benne van az árban!

Köszönjük szépen az igazán profi munkáját a Reklámrajzfilm csapatának, maximilásan elégedettek vagyunk az elkészült videóval mind minőségben, mind elképzelésben! Nem lett túlragozva semmi, rögtön megértették az igényeinket és aszerint készítették el, nem egész 1 hét alatt. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a munkájukat." - A likemytrendy legénysége

Like My Trendy App / Eurofrment Bt. – Kovács Péter

A prezim végén pedig volt egy csattanó, amikor felfedtük legújabb csapattagunkat: Patrikot. Ő a PalacsintaHáz bloggere, utazója, gasztro tudora. És a nagy meglepi volt a videó. Szájtátva nézték, nagyon tetszett mindenkinek, követelik a 2. részt… 🙂 Nagyon szépen köszönöm Nektek! Novemberben jöhet a legújabb rész, az Aphrodité! Igazi sikerörténet elején állunk! úgy gondoltam havonta készítetek számunkra egy mesét! Mit szóltok? Még egyszer köszönöm, úgy érzem, igazán jó csapatra leltem!

Oszlánczi Réka, étterem vezető Creppy – PalacsintaHáz Étterem

Figyelemfelkeltőnek találtuk. Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

Faragó András - Kemping manager / www.olcsokemping.hu