Új videó sztár születik - Palacsinta Patrik

Videó sztár – Palacsinta Partik

videósztárÚj videó sztár született – Palacsinta Patrik! Legújabb reklám rajzfilm videónk két dolog miatt is különleges. Egyrészt azért, mert bekerült a híradóba, másrészt azért, mert ezúttal a kisfilm főszereplőjét is mi rajzoltuk.

 

 

A PalacsintaHáz Étterem vezetője, Oszlánczi Réka azzal keresett meg minket, hogy szeretné reklám rajzfilm videó formájában bemutatni a PalacsintaUtazások meséit, de előtte meg kellene alkotni a mesék főszereplőjét is, Palacsinta Patrikot, aki addig csak írott alakban létezett.

Számos egyeztetés követte a különös kérést, majd “egyszer volt, hol nem volt…”, megszületett ez a pajkos, vagány kis fickó – Palacsinta Patrik.

videó sztár - Palacsinta Patrik

Videó sztár – Palacsinta Patrik, teljes díszben

Az új videó sztár először az étterem honlapján tűnt fel…

Videó sztár - első fellépés a honlapon

…aztán egy szülinapi tortát ékesített,

Videó sztár - Palacsinta Patrik a szülinapi tortán

A tortán is jól mutat ez a vagány kis fickó!

A kis fellépéseket pedig egy igazi videós főszerep követte. A miskolci PalacsintaHáz Étterem Zeusz palacsintáját népszerűsítő videó kulcsfigurája lett Patrik, aki a miskolci kis-avasi pincék mélyéről indul világ körüli útra, hogy népszerűsítse az étterem ízletes palacsintáit. A videó sorozat 1. részét itt nézheted meg:

Ez a reklám rajzfilm videó, és Palacsinta Patrik figurája az étterem fennállásának 8. évfordulójára rendezett sajtótájékoztatón került először nyilvánosságra. A siker pedig osztatlan volt!

“Kedves Team!

Nagyon szépen köszönjük, igazán kedves Tőletek! A születésnap csodásan sikerült: 14:00kor volt egy sajtótájékoztató, amikor a sajtónak bemutattuk a Creppy PalacsintaHázat, átadtuk legújabb éttermi részlegünket, majd a budapesti terjeszkedést is bejelentettük. A prezim végén pedig volt egy csattanó, amikor felfedtük legújabb csapattagunkat: Patrikot. Ő a PalacsintaHáz bloggere, utazója, gasztro tudora. És a nagy meglepi volt a video. szájtátva nézték, nagyon tetszett mindenkinek, követelik a 2. részt… :))) Nagyon szépen köszönöm Nektek! Novemberben jöhet a legújabb rész, az Aphrodité! :)
Igazi sikertörténet elején állunk! Úgy gondoltam havonta készítetek számunkra egy mesét! Mit szóltok?
Még egyszer köszönöm, úgy érzem, igazán jó csapatra leltem!
Üdv,

Oszlánczi Réka
étterem vezető
Creppy – PalacsintaHáz Étterem”

A palacsintautazásoknak ez csak az első állomása volt. Novemberben jön a második rész! Figyeld a facebook-ot, és tudd meg, merre visz Palacsinta Patrik útja az Olimposz lábától! Folyt. köv.

Posted in Reklám Rajzfilm Videó and tagged , .

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>