Reklám Rajzfilm Videó Referenciák

Nézd meg legújabb reklám rajzfilmjeinket!

 
 Videóink Esetén Nincs Rejtett Költség!


Minden Videó Egyforma Áron!


Az Ügyfél Elégedettségéig!

 

Creppy PalacsintaHáz Étterem – Oszlánczi Réka

Kedves Team! Nagyon szépen köszönjük, igazán kedves Tőletek! A születésnap csodásan sikerült: 14:00kor volt egy sajtótájékoztató, amikor a sajtónak bemutattuk a Creppy PalacsintaHázat, átadtuk legújabb éttermi részlegünket, majd a budapesti terjeszkedést is bejelentettük. A prezim végén pedig volt egy csattanó, amikor felfedtük legújabb csapattagunkat: Patrikot. Ő a PalacsintaHáz bloggere, utazója, gasztro tudora. És a nagy meglepi volt a videó. Szájtátva nézték, nagyon tetszett mindenkinek, követelik a 2. részt… 🙂 Nagyon szépen köszönöm Nektek! Novemberben jöhet a legújabb rész, az Aphrodité! Igazi sikerörténet elején állunk! úgy gondoltam havonta készítetek számunkra egy mesét! Mit szóltok? Még egyszer köszönöm, úgy érzem, igazán jó csapatra leltem!

Oszlánczi Réka, étterem vezető Creppy – PalacsintaHáz Étterem

A miskolci PalacsintaHáz Étterem méltán híres Zeusz palacsintáját népszerűsítő videó különlegessége többek között az, hogy itt a főszereplőt, Palacsinta Patrikot is mi alkottuk meg.Palacsinta Patrik

Patrik és a PalacsintaUtazások videó sorozat első része, a Zeusz palacsinta az étterem 8. szülinapján lépett először a nagyközönség elé, és osztatlan sikert aratott! Palacsinta Patrik és videója a híradóban is szerepelt

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van. Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk. Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

Faragó András - Kemping manager / www.olcsokemping.hu

HerbalTrend Kft. – Hertelendy Zsolt

Az egész úgy kezdődött, hogy csináltatni akartam egy bizalomépítő videót. A Facebook-on megláttam a hirdetést, és azonnal jelentkeztem. A kezdeti bizonytalanságom egy csapásra eltűnt, miután a skype-on keresztül részletesen leegyeztetett információk alapján elkészült videót néztem. Igaz, hogy több mint hatszor átdolgozták, de a végeredmény szuper lett. Péter folyamatosan segített, ha elakadtam ötleteket adott! Köszönöm!

Hertelendy Zsolt / www.herbaltea.hu