Videó BOMBA

= 10 darab, egyenként 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben.


A Videó BOMBA a Te csomagod, ha:

- hatásos csapást akarsz mérni a konkurenciádra

- több kulcsszóra is előre akarsz kerülni a keresőkben (Google, Youtube), és

- magadhoz akarod láncolni a vevőidetMiért remek ajánlat a Videó Bomba sorozat csomag?

Sok mondani való van egy webáruház, vagy weboldal kapcsán:

Egyik cikkünkben adunk ötleteket Animációs videó sorozat készítésre, de csak, hogy itt is meglegyen és ne kelljen lapozni:

Sokat kérdeznek egy termékről?Állandóan ugyanazokat a kérdéseket teszik fel? Meg kell válaszolni videóban?

Van olyan termék, amit jó lenne több nyelven is futtatni? Mi akár 10-12 nyelven is dolgozunk. Egyik megrendelőnk részére 12 nyelven sikeres az Animációs videó sorozat készítés

További pozitív ok az internetes keresőkben több videót több kulcsszóra lehet optimalizálni ez azt jelenti, hogy kitágúlnak a határok.

Lehet, hogy csak a 3-4 videó Animációs videó elkészülte után alakúl ki a teljes mondanivaló, az igazán ütős üzenet. Sokkal jobb a mi álltalunk készített animációs videókkal próbálkozni kevesebb, mint 15.000 forint/videó áron, mint ennek többszörösébe kerülő hagyományos drága reklámvideóval. Ott megtalálni a teljesen jó formát és üzenetet és próbálkozni, igen megterheli a cég zsebét.

 

Hamar összejön egy Animációs videó sorozat készítés:

2-3 termék videó, 2-3 akciós videó, 2-3 márkaépítő céges videó. Vagy 2-3 videó több nyelven. Esetleg ugyanaz a pár videó, de külön lányos és külön fiús nézőknek...

Amennyiben most megrendeled a 10-es Videó BOMBA Sorozat csomagot, úgy 12 videót kapsz és lehet tárgyalni a részletfizetésről is.

 

 
 

Szajki Tavak Kemping – Faragó András, kemping manager

A Szajki Tavak Kemping a vállalkozásunk és szerettük volna, ha több vendégünk van.Ajánlás révén megkerestük a reklam-rajzfilm-video.com csapatát, tőlük kértünk tanácsot egy videó elkészítésében. Tetszett az ára és a megjelenése. Figyelemfelkeltőnek találtuk.Megrendeltünk egy videót. Korábban is volt videónk, de az a hagyományos kamerás felvétel volt. Ez az új nagyon tetszik nekünk is, és ismerőseinknek is. Már tőlünk is érdeklődtek, ki készítette. A reklam-rajzfilm-video.com csapatát ajánlom és ajánlani is fogom, mert nagyon ügyesek és segítőkészek. Mindent megcsináltak helyettünk. Kitalálták, megcsinálták, feltöltötték, beillesztették ahova kell. Mi csak kifizettük és használtuk. Nagyon hasznos számunkra és azon vagyunk mi is hogy lehetőleg minél többen lássák. Ezt tényleg megnézik. Jó ötlet volt elkészíttetni.

  

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Videó BOMBA

  • Cikkszám: V-003
  • Elérhető: Raktáron
  • 150,000 forint

  • Nettó ár: 150,000 forint

Kapcsolodó termék(ek)

START Videó

START Videó

START VIDEÓ= 1 darab 1-3 perces videó, zenével, HD minőségben. A START Videót akkor válaszd, ha1 meg..

25,000 forint Nettó ár: 25,000 forint

REVOLVER Videó

REVOLVER Videó

REVOLVER Videó*= havonta egy darab*, 1-3 perces reklám rajzfilm videó zenével, HD minőségben. A REVO..

20,000 forint Nettó ár: 20,000 forint

VIDEÓ MEGOSZTÁS BOMBA

VIDEÓ MEGOSZTÁS BOMBA

VIDEÓ MEGOSZTÁS BOMBA = mind a 10 elkészült videódat feltöltjük 20 videómegosztó oldalra, hogya..

30,000 forint Nettó ár: 30,000 forint

Címkék: animáció; Animációs videó sorozat készítés; Rajzfilm animáció; reklám rajzfilm videó; Reklám Spot; termék videó; üzleti videó; videó; videó animáció; videó BOMBA; videó hírdetés; video marketing; virál videó; whiteboard animation; youtube feltöltés